Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΠΑΤΡΑ . ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΤΕΩΝ....ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Θ.ΛΑΖΑΝΑ !!! [ video ]

Ανάστατοι είναι κάτοικοι της περιοχής των Ιτεών μετά τη δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά από 3 αλλοδαπούς σύμφωνα με την αστυνομία. Χθες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Συλλόγου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα κτίρια της Πειραϊκής Πατραϊκής. Κάποιοι μάλιστα επιχείρησαν να μπουν στο χώρο, αλλά απετράπησαν από αστυνομικές δυνάμεις.
Σήμερα στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση και οι κάτοικοι καλούν τους αρμόδιους του ΟΛΠΑ, τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη να δώσουν το παρών. Όπως είπε στο thebest.gr o πρώην Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών κ. Δημητριάδης, προγραμματίζουν να αποκλείσουν το δρόμο στο ύψος του νέου λιμανιού. "Η περιοχή μας είναι ζούγκλα, έχει υποβαθμιστεί πλήρως και η πολιτεία είναι απούσα", δηλώνει χαρακτηριστικά. Κια προσθέτει: "Είναι κρίμα για το παιδί που χάθηκε. Εμείς ζητάμε να φύγουν οι μετανάστες γιατί είναι παράνομοι, να φωτιστεί η περιοχή και η αστυνομία να κάνει περιπολίες".
 Χθές η πλειοψηφία των κατοίκων αντέδρασε στην προσπάθεια υποψηφίων της Χρυσής Αυγής να καπιλευτούν τη συγκέντρωση, ενώ μέλη της είχαν γεμίσει τον δρόμο με φυλλάδια.             

Δεν υπάρχουν σχόλια: